Aircombat -Byggkväll 3

Det blev en mörk och blodig tillställning och limdoften låg tät i lokalen, men trots detta så gjordes det framsteg då vi åter igen byggde på våra Thun.

Ännu ett byggpass har avklarats, och nu börjar man se ett slut på projektet.
Det flögs också minihelikopter i gympahallen, och kaffedoften blandades upp med lukten av lim och blöt papp.


Bilden tagen ca 10 sekunder innan Niklas slinter med kniven och kapar ett finger, eller iallafall skär sej…
Motorfästet blev trots detta klart under kvällen. Alla har vi olika lösningar.


Man får hoppas att denna bild aldrig når frugan! Vi strycker med svag värme för att limmet (vitlim 60%, vatten 40%) skall torka snabbare. Hade man nu gjort rätt så skulle det inte blivit måsvinge profil…


Återigen var Denny här för att hjälpa till. Han passade dessutom på att prova en billig färg. Det är ju inte alltid dyrt är bättre, med denna gång så visade det sej att stämma. Tydligen är landorra 07 den bästa färgen.

 Det blir lätt stökigt när man är ett gäng som bygger!


Jag fick på pappen på mitt plan och är ganska nöjd med resultatet. Nästa gång så blir det målning samt planering av elektronik installation. Vi har lite svårt med att välja elsetup, så vi får avvakta tills någon (läs Mattias) har provat sitt plan för att utvärdera om det var en bra setup.

/Anders

Om Mattias

Flygintresserad sedan barnsben. Sedan 2008 en modellflygare som bygger hellre (och bättre) än vad jag flyger. Sekreterare och webmaster i Bluemax.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.