Succé för Café Maxlanda

Under skärtorsdagen hade vi premiär för Café Maxlanda. Några oss närstående ungdomar tog totalansvar för att servera korv med bröd och kaffe direkt från husvagnen. Mycket trevligt, tyckte kvällens alla besökare, och tjejerna var så nöjda att de är taggade att återkomma under påsken.

Café Maxlanda, dvs Magnus husvagn, en dotter och hennes kompis, riggade upp ett café som gav både muntra tillrop och mätta magar. Säkert kommer den succé att upprepas under sommaren. Särskilt vid prognos om fint flygväder och om ryktena indikerar många gäster. Kanske kan de få tillstånd någon form av anropsstyrd service. Och så får vi väl fundera över om detta är den del av ungdomsverksamheten. Visst kan en varmkorv flyga?

En stor del av själva poängen var att tjejerna skulle få servera korv genom luckan. Tänk om man vore så lättroad och slapp lägga alla slantarna på nya drivlinor och sånt…

Nästan så att man kan tro att det varit på kurs och lärt sig le vackert som en del av ett positivt kundbemötande. Hua.

När alla vännerna gott hem återstod en timmes hobbyrumsarbete i solnedgången. Det luktade inte starkt av rötslam. Det luktade inte starkt av rötslam. Det luktade inte starkt av rötslam. Det var bara Môsamannen som låg i diket och rapade.

Om Mattias

Flygintresserad sedan barnsben. Sedan 2008 en modellflygare som bygger hellre (och bättre) än vad jag flyger. Sekreterare och webmaster i Bluemax.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.