Timmele -RC Fly-In

Lite bilder från dagens fly-in på Timmele flygfält strax norr om Ulricehamn.

Tidvis hängde regnmolnen farligt nära fältet och en stark byig vind gjorde att det var de största och tyngsta planen som mest syntes i luften. Ett femtiotal flygare och  besökare fick se fina flygningar med diverse kraftfulla modeller. Ett par av deltagarna anlände dessutom luftvägen  i sina experimentplan.

Daniel Casselby sågs för dagen i leopardfläckiga tights. Enligt säkra källor rörde det sig om inledningen på hans svensexa.

Peter Vik (hoppas det var korrekt namn) gjorde flera imponerande uppvisningar med sin helikopter, en Rave 700. Otroligt hur man kan spaka så!

Felix Scander 11 år flög Imac programmet med sin förhållandevis lilla (160?) maskin i den kraftiga vinden, men det såg bra ut och man förstår att han vn IMAC Basic i Brännebrona härom veckan.

Anders & Mattias genoförde en bejublad, ööhh -näe, uppvisning med Fun-Cub och Inceptor. Dessa maskiner var de enda enklare flyg som flög under tiden vi var här. Lite tråkigt att bara de stora grabbarna kommer och flygre, men vädret var ju inte så bra. Cube blåste över ända efter landning…

Klicka på bilderna för att visa dem i ett bildspel.

/Mattias

Om Mattias

Flygintresserad sedan barnsben. Sedan 2008 en modellflygare som bygger hellre (och bättre) än vad jag flyger. Sekreterare och webmaster i Bluemax.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *