Höstbrev 2014

Hej!

Då var hösten här igen, och åter blir kvällarna kortare (ja alltså kvällarna på fältet),  temperaturen sjunker och regnet gör sej påmint igen.

Sommaren har varit helt okej, så jag hoppas att alla, som jag, har kunnat flyga just så mycket som ni har velat! Det har ju inte direkt varit nån trängsel på fältet, men det är så det blir när vädret är bra.

Klippningen har fungerat utmärkt, enda gångerna det inte blev klipp är för att vädrets makter vill annorlunda.

Nu stundar istället inomhus-säsongen! Vi drar igång byggkvällarna redan imorgon Onsdag 8/10. Vi får se om vi kan komma på något gemensamt projekt. Men vi får väll börja med att fixa våra inomhus maskiner, och så måste vi fika förstås! Koden till dörren är 1557, den som kommer först knappar in *1557* så att andra inte behöver kort.

Även inomhusflyget börjar nu till helgen på söndagskväll, här nedanför finns alla tider som är bokade just nu, kanske blir det fler om behov/önskemål finns! Som vanligt så ingår inomhusflyget för alla medlemmar.

Vi har även bokat Frejahallen hela Söndagen den 8/2 för att tillsammans med bl.a. Micke Scander anordna en F3P tävling, mer info kommer på hemsidan. Gå gärna med i F3P sweden gruppen på Facebook https://www.facebook.com/groups/387289574755562/ .

Om Anders C

Ordförande i BlueMax sedan 2011

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.